“Mbreti i natës”, Dren Abazi sërish në Tiranë

Artisti premton dy orë koncert me muzikë live. Dren Abazi dhe orkestra e tij rrëfen 15 vite histori të muzikës së shpirtit.

Koncert sensibilizues për hemofilinë, në sallën e Kuvendit

Sot Orkestra Simfonike RTSH-së, ka luajtur në një skenë aspak të zakonshme. Vepra të repertorit klasik botëror janë luajtur në Kuvendin e Shqipërisë.

Elsa Lila falënderon Veliajn: Kontribut të jashtëzakonshëm në jetën artistike në qytet

Në nisje të koncertit recital “Finalmente Elsa”, artistja e njohur Elsa Lila ka falënderuar bashkëpunëtorët, që kanë bërë të mundur realizimin e këtij projekti.

Koncerti “Liszt 212 vjet”, Almira Emiri luan për herë të parë “Totentanz” në Shqipëri

Orkestra Simfonike luajti nën dirigjimin e Oleg Arapi, ndërsa soliste ishte pianistja Almira Emiri e ardhur nga Hungaria

Ansambli Bellini, koncert për nder të ditës së shenjtërimit të Nënë Terezës

Orkestra e drejtuar nga violinisti Aldo Ferrente interpretoi pjesë të njohura të muzikës së filmave kryesisht italianë