Java Kulturore e Francës / Shfaqja ujore “Fous de Bassin”, Veliaj: Për herë të parë në Tiranë!

E veçanta e Javës Kulturore të Francës është shfaqja ujore dhe piroteknike “Fous de Bassin” e cila vjen nga Ilotopie.

“Raporti global i Kokainës 2023”, shqiptarët lojtarë të mëdhenj në Europë

Grupet kriminale shqiptare dhe nga vendet e tjera ku flitet shqip, kanë zgjeruar ndikimin e tyre nëpër Europë

Prapaskenat e komplotit serb për të vrarë ish-senatorin zviceran Dik Marti

“Temps Présenta”, emisioni televiziv zviceran ka zbërthyer komplotin për eliminimin e ish-senatorit zviceran

Streha e fundit e kriminelëve: Smartfonët e kriptuar!

Pajisjet dixhitale janë gjithnjë e më shumë instrumentet kryesore me të cilat planifikohen, përjetësohen dhe memorizohen krimet

“Pegasus”, “Kali modern i Trojës” që spiunon me algoritme!

Softueri Pegasus i firmës izraelite NSO është një nga mjetet më të fuqishme të përgjimit në botë. Programi mund të instalohet fshehurazi në telefonin celular, pa dijeninë e personit të prekur, shkruan Deutsche Welle.

“Pegasus”, softueri që po trondit botën!

Aktivistë, gazetarë dhe politikanë në të gjithë botën janë përgjuar përmes telefonit