Kodi “TD2023” – 15 libra për t’u lexuar në prag të Zgjedhjeve Vendore të 14 majit

Leximtari dhe Bukinist.al sjellin rekomadimet e tyre për liderët dhe qytetarët që i duan demokracinë dhe zgjedhjet si përballje platformash dhe ideologjish