Kostumet kombëtare shqiptare, ndër më të bukurat në botë!

Ambasador i Shqipërisë në Zvicer

Ambasadori Nano: Privilegj të përfaqësoj Shqipërinë në Konfederatën Zvicerane

Ambasadori i ri i Shqipërisë në Zvicër, Mustafa Nano paraqet Letrat Kredenciale tek Presidenti i Konfederatës së Zvicrës, Alain Berset.

Dëgjesa me kandidatët për ambasadorë. Malaj në Kosovë, Canaj në Serbi dhe Qirko në Hungari

Në drejtimin e Kryetares, Mimi Kodheli, u mblodh ditën e sotme Komisioni për Politikën e Jashtme

Begaj dekreton emërimin e gjashtë ambasadorëve

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj me propozim të Kryeministrit, dekretoi lirimet dhe emërimet e disa ambasadorëve.