Projekti “Bashki të forta”, Zvicra dhe Suedia grant prej 12 milionë eurosh

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me ambasadorët e Zvicrës dhe Suedisë në vendin tonë, në kuadër të projektit “Bashki të forta II”.

Mete takim me ambasadorin e Suedisë, thellim të mëtejshëm të bashkëpunimit

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Suedisë në Tiranë, Niklas Ström.

Ambasada e Suedisë: Gëzuar Midsummer!

“Midsummer” – “Mesi i verës” – është një nga festat më të rëndësishme kombëtare të Suedisë.

500 vjet Suedi!

Sot është Dita Kombëtare e Suedisë! Në këtë ditë 500 vjet më parë, Gustav Vasa u zgjodh Mbret i Suedisë.

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”