Muzhaqi: Angazhim i të rinjve në strategjinë afatgjatë të BE-së

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi mori pjesë në punimet e Komisionit Ekonomik dhe Social Evropian.

Muzhaqi: Të rinjtë, rol të rëndësishëm në turizëm, si promovues dhe si forca punëtore

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi mori pjesë në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Sfidat e Zhvillimit të Turizmit të Qëndrueshëm” CONFTOUR 2024, të mbajtur në Shkodër.

“Dita e Evropës” festohet në Tiranë

Të rinjtë shqiptarë u mblodhën në Pazarin e Ri me rastin e Ditës së Evropës në aktivitetin “Evropa është për të rinjtë” e organizuar nga Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët me mbështetjen e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Tiranë.

Denaj dhe Muzhaqi me të rinjtë: Politika për mbështetjen e brezit të ri në bujqësi

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj bashkë me ministren e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, zhvilluan një takim me të rinjtë e Grupimit Rinor Rural,

Muzhaqi në OKB: Shqipëria promovon barazinë gjinore dhe gjithëpërfshirjen

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi kryeson delegacionin shqiptar në Konferencën CPD 57 mbi Popullsinë dhe Zhvillimin, që po zhvillohet në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, New York.

Një fundjavë plot aktivitete për të rinjtë e Sarandës

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi organizoi një sërë aktivitetesh për të rinjtë e Sarandës në përputhje dhe zbatim me Strategjinë Kombëtare të Rinisë 2022-2029.

Panair për të rinjtë në Berat, Muzhaqi: Mundësi trajnimi dhe punësimi

Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, organizoi ditën e sotme në Berat Panairin e Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit

Muzhaqi: Financojmë ndërtimin e 6 qendrave rinore të reja në 6 bashki

Mbi 100 mijë të rinj që jetojnë në bashkitë Fier, Mat, Malësi e Madhe, Librazhd, Sarandë dhe Korçë, tashmë do të kenë më shumë hapësira të sigurta, qendra rinore dhe qendra shumëfunksionale krejtësisht të kushtuara për ta.

Muzhaqi: Mijëra të rinj, përfitime nga praktikat e punës dhe programet e kodimit

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, në 1-vjetorin e zbatimit të Strategjisë Kombëtare të Rinisë 2022-2029, u ndal te objektivat e arritura

Muzhaqi: Rrisim kapacitetet e organizatave rinore për të aplikuar në thirrjet e BE-së

Synohet inkurajimi i pjesëmarrjes aktive të të rinjnve në projektet dhe inicativat e Bashkimit Evropian