Presidenti Begaj pranon Letrat Kredenciale të Ambasadorit të Mbretërisë së Norvegjisë, Andreas Gaarder

Presidenti vlerësoi praninë e investitorëve norvegjezë në disa projekte në Shqipëri dhe partneritetin e fortë në NATO