Kur u bënë pronë private rëra dhe shkëmbinjtë e bregut të detit?

A ka qenë ndonjëherë pronë private rëra dhe shkëmbi?

Koha nuk e zbeh fare mungesën tënde dhe respektin për ty!

Të rrallë janë ata njerëz që në përvjetorin e ikjes fizike nga kjo botë, kujtohen rregullisht si Fatos Baxhaku.

Bëni ligje për popullin, jo për oligarkinë e sigurimeve!

Qeveria ka vendosur të kalojë një ligj për sigurimin e detyruar të banesave nga tërmetet.

Shqipëria, e bekuar nga Perëndia, e mallkuar nga njerëzia!

(Ose vendi më i keqqeverisur në botë)

Një letër për studentët e mjekësisë dhe jo vetëm

Ju jeni me mendjen për të ikur! Por të ikësh është dezertim, është dorëzim. 

Shqipëria, ç’ka qenë, ç’është e ç’do të jetë!

Media ka qenë kështjella e fundit e demokracisë (hibride) por edhe ajo ka rënë tashmë.

Nderime për çfarë ke bërë Bujar!

Pa Bujarin dhe Onufrin vepra e Kadaresë nuk do të kishte qenë kurrë kjo që është, jo në përmbajtje, por në formë dhe në menaxhim