Tirana, kryeqyteti i teknologjisë së lartë në Ballkan!

Kompania e mirënjohur izraelite e programimit, ALIT, do të zhvillojë “Javën Tiranë-Tel Aviv”, më 20-22 mars në Tiranë

Italia jep alarmin për hakerim kompjuterash në shkallë të gjerë

Hakerat kërkojnë para në këmbim të informacioneve të vjedhura.

Prodhohen në laborator muskujt e parë sintetikë

Ultra-rezistente dhe pa nevojë për inde shtazore

Njerëzit të ndjeshëm ndaj shikimit të robotëve

Mund të ndikojë në zgjedhjet tona, eksperimenti i Institutit Italian të Teknologjisë

Kompania e ish-shefit të Mossad për sigurinë kibernetike do të operojë në Gjirin Persik

Cyber XM i Tamir Pardo do të ofrojë mbrojtjen e infrastrukturës në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Bahrein, si pjesë e një konsorciumi të udhëhequr nga Rafael.

Më shumë se 50 robotë punojnë në spitalin e teknologjisë së lartë në Singapor

Nga kryerja e operacionit në kryerjen e punës administrative, robotët janë bërë pjesë përbërëse e fuqisë punëtore të spitalit.

Elon Musk prezanton robotin Tesla Bot

Kreu ekzekutiv i Tesla, Elon Musk, ka prezantuar projektin për zhvillimin e një roboti humanoid, që do të debutojë në formë prototipi vitin e ardhshëm.

Babai ndërton skeletin robotik që ndihmon të birin të ecë

Një inxhinier ka zhvilluar një skelet robotik për ta ndihmuar të birin me aftësi të kufizuara që të ecë.

Vërtetohet teoria e përgjithshme e relativitetit nga Albert Einstein

Një ekip astronomësh në Universitetin Stanford kanë zbuluar dritë për herë të parë, që vjen nga prapa një vrime të zezë që dëshmon teorinë e relativitetit të fizikantit të njohur Albert Einstein.

“Bossware”, shefi juaj ndoshta po ju… spiunon

Tani që termat “ransomware” dhe “malware” janë shtuar në fjalorin e shekullit 21, është koha për të mësuar një tjetër: “bossware”.