Metani: Sistemi i drejtësisë ka nevojë për inkurajim e mbështetje

Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani zhvilloi një bashkëbisedim me juristë dhe profesionistë shqiptarë në Nju Jork

Metani në Uashington DC, takime me zyrtarë të Departamentit të Drejtësisë

Zyra për Zhvillimin, Ndihmën dhe Trajnimin e Prokurorisë jashtë Vendit (OPDAT) në Ambasadën e SHBA në Tiranë mundësoi një takim në Uashington DC mes Inspektorit të Lartë të Drejtësisë Artur Metani dhe drejtuesve kryesorë në Departamentin e Drejtësisë së SHBA.

EU4Justice, ekipet e inspektimit të ILD-së eksperienca profesionale në Spanjë

Inspektorë dhe ndihmës inspektorë të Zyrës së Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, në dy ekipe zhvilluan dy vizita njëjavore pune në Mbretërinë e Spanjës.

Lirimet me kusht, Metani: Inspektime në 15 gjykata dhe prokurori

Inspektori i Lartë i Drejtësisë ka folur në një intervistë për TV Klan mbi temën e lirimeve me kusht.

Inspektori i Lartë i Drejtësisë takim me Prokurorin e Përgjithshëm të Spanjës

Inspektori i Lartë i Drejtësisë Artur Metani priti prokurorin e përgjithshëm të Mbretërisë së Spanjës z. Álvaro García Ortiz

Shkëmbime profesionale, Inspektori i Lartë i Drejtësisë takime me institucionet e Drejtësisë në Holandë

Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani, vizitë pune në institucionet e drejtësisë në Hagë të Mbretërisë së Holandës

Inspektori i Lartë i Drejtësisë, memorandum bashkëpunimi me Universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër

Kreu i ILD, Artur Metani, zhvilloi një takim pune me Rektoren e Universitetit të Shkodrës, Rajmonda Këçira dhe drejtues të lartë.

ILD anëtarësohet në Rrjetin Europian të Shërbimeve të Inspektimit të Drejtësisë

Zyra e Inspektoratit të Lartë të Drejtësisë (ILD) nga sot është anëtare me të drejta të plota e Rrjetit Europian të Shërbimeve të Inspektimit të Drejtësisë (RESIJ)