“Parada e Shqiptarëve” në Tiranë, kryebashkiaku i Gjirokastrës: T’i bashkohemi këtij manifestimi kombëtar!

Veliaj: Le të festojmë së bashku 111-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë

Kumbaro: Gjirokastra këtë vit ka pritur 300 mijë turistë

MInistrja e Turizmit: Gjirokastra i ka suprizuar i surprizuar atraksionet historike dhe standardet e bujtinave

Japonia i dhuron Përmetit mjet për mbledhjen e mbetjeve urbane

Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, Takada Mitsuyuki, zhvilloi një vizitë në Bashkinë Përmet

Margariti: Teqeja e Melanit, qendër fetare dhe pelegrinazhi

Teqeja e Melanit në Libohovë është e përbërë nga një kompleks objektesh të ndërtuara mbi akropolin e qytetit të vjetër.

Dino Selimi, zgjedhja e duhur si Kryetar i Këshillit të Qarkut Gjirokastër

Zgjedhja e Dino Selimit si kreu i Këshillit të Qarkut është vlerësim ndaj kontributit të socialistëve në këtë qark. 

Përmeti destinacion turistik, Hoxha: Mbi 80 mijë turistë vendas e të huaj

Në krahasim me vitin e kaluar ka një rritje prej 25 % të numrit të turistëve.

Muzikë elektronike në kala/ “Çeço fest” zhvillohet edicioni i katërt në Gjirokastër

Në kalanë e Gjirokastrës është duke u mbajtur një prej eventeve më të njohura të muzikës elektronike në vend.

Zonat turistike në Gjirokastër/ Përzgjidhen 20 rrethina, do të kenë aplikacion me informacione për turistët

Ekspertë të turizmit dhe teknologjisë në Shqipëri dhe Greqi kanë grumbulluar të dhëna tërheqëse

Golemi: Gjirokastra kryeqendra e folklorit dhe traditës

Në Gjirokastrën e bukur dhe turistike, artistë nga i gjithë vendi, diaspora e më gjerë  performuan përgjatë 8 netëve në këtë qytet

Gjirokastra “pushtohet” nga turistët

Lagja e qytetit të vjetër është një nga zonat më të frekuentuara nga turistët