“Gëzuar Festat!” – “D.Kullolli Art Studio” me oferta speciale në mbështetje të artistëve!

Markat dhe prodhuesit më të mëdhenj në botë të materialeve vijnë në prag të festave me çmime promocionale

“BliArt” – Faqja ku blihen veprat e artit!

“Tirana Diplomat” iu mundëson krijuesve një hapësirë të dedikuar, për të shitur veprat e tyre.

Akuarelet e Helidon Halitit: Arat e fshatit Vajzë, Vlorë

Helidon Haliti pikturon me ngjyra të fuqishme duke krijuar vepra që rrezatojnë ngrohtësi shpirtërore

Akuarelet e Helidon Halitit: Vjeshta e Valbonës

Helidon Haliti pikturon me ngjyra të fuqishme duke krijuar vepra që rrezatojnë ngrohtësi shpirtërore