Problematikat e shqiptarëve në Greqi, ambasadorja Hajdaraga takim me Sekretarin e Përgjithshëm në Ministrinë e Migracionit dhe Azilit

Biseda u fokusua në vonesat për rinovimin e lejeve të qëndrimit; problemet me siguracionet shëndetësore, etj.

Rama: Ambasada e Shqipërisë hap aplikimet për mësues të gjuhës shqipe në Greqi

Ambasada e Shqipërisë në Athinë ka çelur procesin e mbledhjes së shprehjeve të interesit, për programin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, “Mësues për Greqinë”.

Filmi i regjisorit shqiptar Gentian Koçi shfaqet tashmë në Greqi!

“A cup of coffee and new shoes on” është një bashkëprodhim mes Shqipërisë, Portugalisë, Greqisë dhe Kosovës

“Mama Klorin” shfaqet në Greqi, projekti i mbështetur nga ambasada shqiptare

“Mama Klorin” është një vepër vizuale që i kushtohet grave emigrante. E pranishme ambasadorja Hajdaraga.

Diplomacia kulturore, ambasadorja Hajdaraga takim me ministren e Kulturës së Greqisë

Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi zhvilloi një takim me Ministren e Kulturës së Greqisë, Lina Mendoni.

“Ishujt 2024”, projekti për pajisjen me dokumente biometrike të shqiptarëve në zonat përreth ishujve të Egjeut/Mesdheut

Ekipi i posaçëm do të gjendet në: Iraklio, Kretë më 22, 23 dhe 24 prill 2024 dhe Rodos më 25, 26 dhe 27 prill 2024

Ambasadorja Hajdaraga mbjell bredhin shqiptar në Athinë

Ky aktivitet në kuadër të Ditës Botërore të Pyjeve u zhvillua nën kujdesin e Presidentes së Greqisë, Katerina Sakellaropoulou.

Greqia nxjerr qarkore të re, Ambasada: Emigrantët shqiptarë do të lejohen të lëvizin me vërtetim të lejes së qëndrimit

Ambasada Shqiptare në Greqi jep informacion te detajuar në lidhje me Vendimin Nr. 4000/3/98-ib’, publikuar në Fletoren Zyrtare të Qeverisë Greke.

Ambasadorja Hajdaraga takim me ministrin grek të Migracionit dhe Azilit

Qëllimi i takimit ishte përcjellja e të gjitha problematikave shqetësuese për komunitetin shqiptar në Greqi

Ambasada shqiptare, aktivitet për nder të mësuesve të gjuhës shqipe në Greqi

Certifikata Mirënjohje nga Ambasada për mësuesit. Ambasadorja Hajdaraga: Nuk jeni dhe nuk do të jeni kurrë vetëm!