Dita e votimit dhe gruaja ime!

Barsaletat e famshme të aktorit të njohur, Anil Frashëri

Funerali i muratorit dhe miku që qante

Barsaletat e famshme të aktorit të njohur Anil Frashëri

Qazimi dhe dashnorja

Barsaletat e aktorit të mirënjohur, Anil Frashëri

Qazimi dhe kërkesat e gruas lozonjare

Barsaletat e aktorit të njohur, Anil Frashëri

Zonja dhe pensionisti!

Barsaletat e aktorit të njohur, Anil Frashëri

Gruaja ime dhe lypësi!

Barsaletat e aktorit të njohur, Anil Frashëri

Marrëdhëniet në çift, psikologu dhe gratë

Barsaletat e aktorit të njohur, Anil Frashëri

Shiu, Kadriu dhe komshia Bona!

Barsaletat e aktorit të njohur shqiptar, Anil Frashëri