Edona Bilali: Shqipëria, një treg në zhvillim për teknologjinë dhe inovacionin

“TIRANA – TEL AVIV TECH WEEK”, organizuar në Shqipëri nga Bashkia Tiranë me pjesëmarrjen e ekspertëve nga Izraeli.

Dilawar Syed: Ja cilët janë sektorët më tërheqës për sipërmarrësit amerikanë në Shqipëri!

Intervistë me z. Dilawar Syed, përfaqësues për tregtinë dhe biznesin në Departamentin Amerikan të Shtetit

Changemakers Albania dhe MeOut Group organizojnë “Bootcamp i Sipërmarrjes”

“Bootcamp i Sipërmarrjes” u zhvillua në Tiranë, Elbasan dhe Durrës, në kuadër të Youth Entrepreneurship Education Programme (YEEP)