Metani: Sistemi i drejtësisë ka nevojë për inkurajim e mbështetje

Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani zhvilloi një bashkëbisedim me juristë dhe profesionistë shqiptarë në Nju Jork

Inspektori i Lartë i Drejtësisë, memorandum bashkëpunimi me Universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër

Kreu i ILD, Artur Metani, zhvilloi një takim pune me Rektoren e Universitetit të Shkodrës, Rajmonda Këçira dhe drejtues të lartë.

INSTAT: Netëqëndrimet e turistëve të huaj, 70% më shumë në janar

Treguesit e shfrytëzimit të kapaciteteve të strukturave akomoduese tregojnë se numri i vizitorëve gjithsej është rritur me 27,1%, në krahasim me janar 2023

Zgjerimi i tregut, AIDA mbështetje kompanive daneze

Drejtoresha ekzekutive Laura Plaku (Saro), zhvilloi një takim me kryetarin e Këshillit të Tregtisë së Danimarkës për Kroacinë, Shqipërinë dhe Kosovën, Zarko Masanovic.

Inteligjenca virtuale asiston qytetarët në shërbimet online, Çano: Rrit efikasitetin, monitorim 24 orë

Ky inovacion do të rrisi efikasitetin e përdorimit nga ana e qytetarëve apo bizneseve të shërbimeve online

INSTAT: 9.5 milionë shtetas të huaj hynë në vend në 11 muaj

Shqipëria po përjeton në 2023-shin vitin më të mirë historik sa i përket turizmit.

Përse “e duan” të huajt Shqipërinë?

Në vitin 2022, për të huajt u aprovuan gjithsej 18,151 leje qëndrimi

Zgjidhjet “Green”, AKSHI zbaton modelin e suksesshëm të kursimit të energjisë në Data Center

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit jep kontributin e saj

“Çmimi i Mirënjohjes UET” për kryetaren e Autoritetit të Dosjeve, Dr. Gentiana Sula

Ky çmim i akordohet për kontributin e saj në ndërtimin e një institucioni modern si AIDSSH

Karçanaj: Shqipëria plotësisht digjitale në 2030, përmes Inteligjencës Artificiale

Në platformën e-Albania janë rreth 1231 shërbime elektronike ose 95 % e të gjitha shërbimeve publike shtetërore.