Qeveria rishikon buxhetin 2024, Mete: Garanci shtetërore 4 miliardë lekë në mbështetje të sektorit fason

Këshilli i Ministrave miratoi në mbledhjen e sotme Aktin Normativ për ndryshimin e buxhetit të vitit 2024.

Mete: FMN dhe BB vlerësuan Shqipërinë si një nga ekonomitë më rezistente në rajon

Ministri i Financave, Ervin Mete në fjalën e tij bëri të ditur se Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore vlerësuan se Shqipëria rezultoi si një nga ekonomitë më rezistente në rajon.

Mete me investitorët e huaj: Angazhim për përimirësimin e mëtejshëm të klimës së biznesit

Ministri i Financave, Ervin Mete, mori pjesë në pritjen e organizuar nga Shoqata e Investitorëve të Huaj në Shqipëri (FIAA).

Mete takim me Wisner: Qeveria shqiptare mirëpret rritjen e investimeve amerikane

Ministri i Financave, Ervin Mete, priti të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e SHBA në Tiranë, David Wisner.

Rritja e bashkëpunimit dhe investimet, Mete pret Presidentin e Rajonit të Lombardisë

Gjatë këtij takimi u diskutua për mundësinë për rritjen e mëtejshme të investimeve italiane në vendin tonë

Mete: Ekonomia shqiptare me ecurinë më pozitive në rajon

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete: Me pritshmëri për rritje të mëtejshme.

Mete takim me ambasadorin e Suedisë, thellim të mëtejshëm të bashkëpunimit

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Suedisë në Tiranë, Niklas Ström.

Mete takim me ambasadorin Steiner, diskutohet rritja e bashkëpunimit dhe e investimeve austriake në Shqipër

Aktualisht në vendin tonë operojnë 99 biznese me të paktën 1 aksioner me shtetësi austriake.

Mete: Shpërblim për fundvit për shtresat në nevojë!

Ministri i Ekonomisë dhe Financave: Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, kemi miratuar Aktin Normativ

Mete: 3.5 miliardë lekë bonus pensionistëve për Vitin e Ri!

Ministri i Financave dhe Ekonomisë: Do të përfitojnë rreth 700 mijë pensionistë