Dita e Evropës festohet edhe në Përmet

Njësia e Integrimit Evropian në Bashkinë Përmet organizoi aktivitetin “Të barabartë në diversitet”

Balla te “Sami Frashëri” në Përmet: Nxis nxënësit të rrisin bashkëpunimin me Policinë

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla u ndal në gjimnazin “Sami Frashëri” në Përmet, për të folur mbi Paketën e Sigurisë në Shkolla.

Aleks Todhe: Ura e Përmetit, e vizatuar nga anglezi Edward Lear

Edward Lear (12 maj 1812 – 29 janar 1888) ishte një artist, ilustrues, muzikant, autor dhe poet anglez.

Kurset e pikturës evidentojnë talentet e rinj në Përmet

Kursi i pikturës në shkollën 9-vjeçare “Nonda Bulka” është një mundësi e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë artistike të nxënësve.

Japonia i dhuron Përmetit mjet për mbledhjen e mbetjeve urbane

Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, Takada Mitsuyuki, zhvilloi një vizitë në Bashkinë Përmet

Jeta mes letrave dhe diplomacisë, Fate Velaj rrëfehet në Përmet

Menaxheri i artit dhe kulturës, piktori, fotografi, romancieri Fate Velaj erdhi kaq bukur për spektatorët me rrëfime mbi jetën, sfidat dhe arritjet e tij.

Mehdi Frashëri, Sovrani Relativ

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave, në bashkëpunim me Bashkinë Përmet paraqitën një ekspozitë kushtuar jetës dhe veprës së Mehdi Frashërit.

Fotografi i Përmetit!

Homazh për Kristo Zison (xhaxhi Kriston), fotografin historik të qytetit të Përmetit!

Llazo Vangjeli, një lapidar i artit përmetar!

Koreograf, mandolinist dhe violinist, Xha Llazoja është nderuar me urdhrin ”Naim Frashëri” dhe me “Medaljen e Punës”

Përmeti destinacion turistik, Hoxha: Mbi 80 mijë turistë vendas e të huaj

Në krahasim me vitin e kaluar ka një rritje prej 25 % të numrit të turistëve.