Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë: Klima e biznesit në Shqipëri, më e mira në rajon

Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, Grant Van Cleve në emisionin “Sheshi i Dollarit” në ABC News u shpreh se, Shqipëria ka parë një boom të rritjes ekonomike dhe se situata ka ndryshuar prej shumë vitesh.

Jaço: Potenciali i Shqipërisë është për t’i pesëfishuar investimet amerikane

Dhoma Amerikane e Tregtisë zhvilloi Asamblenë e Përgjithshme

Shoqata Gjermane e Turizmit: Ura të reja bashkëpunimi me Shqipërinë!

Dhoma Amerikane e Tregtisë dhe Industrisë (AmCham) takim me presidentin e DRV, Norbert Fiebig