UGSH: Seminar mbi ekonominë globale dhe Kina si ekonomi e dytë dhe impakti në rajon

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë organizoi një seminar me aktorë të shoqërisë civile dhe ekspertë të fushave të ekonomisë

“Kundër rrymës, një histori për Sabiha Kasimatin – miken e peshqve” botohet në Lituani

Ky libër magjepsës, si projekt i Fondacionit Konrad Adenauer, pas publikimit në shqip është botuar edhe në lituanisht

Raporti “Edukimi kundër dhunës”, Janaqi: U trajtuan 2750 raste, rritje e ndërgjegjësimit

Gerti Janaqi, drejtor i ASCAP, Agjencia për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin Parauniversitar prezantoi studimin “Edukimi kundër dhunës dhe parandalimi i saj në shkollë”.

Shoqata “Miqtë e Bullgarisë”, urë e bukur miqësie midis popullit shqiptar dhe bullgar

Shoqata “Miqtë e Bullgarisë” e ka zanafillën e saj në vitin 1988. Kryetari i saj i parë ishte Prof.Dr. Llukan Tase

Dhoma Amerikane e Tregtisë: Bashkëpunim biznes-institucione publike për kualifikimin e tregut të punës

Dhoma Amerikane e Tregtisë shprehu gjithë gatishmërinë për të bashkëpunuar me të gjithë aktorët

AIDA: Mbështesim bizneset shqiptare dhe produktet “Made in Albania”

Nëse jeni një biznes apo artizan, prodhoni të mira nga duart tuaja, doni t’i prezantoni produktet në vendin e origjinës, na kontaktoni në: [email protected]

“Këmbëkryq me Ndërkombëtarët”, Zingraf: Ja këshilla që mora nga ambasadori i Suedisë

Peter Zingraf foli mbi eksperiencën e tij në Shqipëri si ambasador dhe si qytetar

Instituti i Studimeve Politike: Shqipëria meriton të ketë Gjykatë të Lartë dhe Gjykatë Kushtetuese me numër të plotë anëtarësh dhe funksionale

Shqipëria meriton të ketë Gjykatë të Lartë dhe Gjykatë Kushtetuese me numër të plotë anëtarësh dhe funksionale në çdo element të tyre

Instituti Yunus Emre Shkodër çel ekspozitën me thënie të Yunus Emre

Me rastin e 700-vjetorit të vdekjes së Yunus Emre, Instituti Yunus Emre Shkodër organizoi më datë 2 shtator 2021 hapjen në Malësi të Madhe të ekspozitës “Të Duam e Të Duhemi” me përmbajtje thënie të Yunus Emre