Faleminderit me zemër!

Nuk mund të mos i jem falenderuese Kryeministrit Rama për detyrën dhe vizionin që më besoi

Margariti: Po punohet për plotësimin e Regjistrit të Pasurive Kulturore

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, bëri të ditur se po punohet për plotësimin e Regjistrit të Pasurive Kulturore.

Margariti: Fyejt e Gramshit shpallen pasuri kombëtare

Ky instrument konsiderohet si pjesë e rëndësishme e kulturës muzikore tradicionale shqiptare

Ekspozita imersive në Galerinë e Arteve Digjitale në Korçë, Margariti: Prekni nga afër engjëj dhe shenjtorë

Galeria e Arteve Digjitale (GAD) do të ofrojë përmes kësaj ekspozite unike, një eksperiencë të pazakontë, në prag festash.

Margariti në konferencën e UNESCO-s, “Trashëgimia kulturore në shek. XXI”

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti iu bashkua nismës së UNESCO-s dhe qeverisë italiane, “Call for Action”.

Margariti: Lajm i shkëlqyer zgjedhja e Shqipërisë si anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s

Ministrja e Kulturës falënderoi çdo anëtar të UNESCO-s që besoi në punën e Shqipërisë.

Buxheti 2024 për kulturën, Margariti: 14% më i lartë krahasuar me 2023-in

Ministrja e Kulturës,: Prioriteti kryesor në fushën e artit dhe kulturës mbetet “Strategjia Kombëtare teKulturës 2019-2025”.

Margariti: Anime Fest, një nga ngjarjet më të bukura të Javës së Kulturës Japoneze

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ishte e pranishme në këtë event, së bashku me ambasadorin japonez në Shqipëri, Mitsuyuki Takada.

Muzeu i Artit Mesjetar, në proces restaurimi ikona “Krishti i Gjithpushtetshëm”

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti publikoi sot një video nga puna për restaurimin e një ikone të rëndësishme të Muzeut të Artit Mesjetar.

Ministria e Kulturës dhe AADF, Memorandum Mirëkuptimi për zhvillimin e Kalasë së Beratit

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti dhe kreu i bordit të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për zhvillim (AADF), Michael Granoff nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi për planin e zhvillimit të Kalasë së Beratit.