Marrëveshja e Binjakëzimit mes Komunës së Bujanocit të Luginës së Preshevës dhe Bashkisë së Gjirokastrës.

Marrëveshja u nënshkrua nga Kryetari i Komunës së Bujanoci-t, Nagip Arifi dhe Kryetari i Bashkisë së Gjirokastrës, lamur Golemi.

Anbasadori Canaj takim me Shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Kosovës në Serbi

Bashkëbiseduam për agenda të përbashkëta në shumë fusha me interes reciprok.

Forum biznesi me kompani nga Serbia dhe Shqipëria, Canaj takon kryetarin të Dhomës së Tregtisë së Serbisë

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj takon kryetarin të Dhomës së Tregtisë së Serbisë

“Dita e Kujtesës”, ambasadori Canaj: Lutjet tona janë për martirët e kombit hebre

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, mori jesë në Ceremoninë e Ditës së Kujtesës, organizuar nga Ambasada e Izraelit në Beograd.

Ambasadori Canaj takim me Drejtuesin e Zyrës së NATO-s në Serbi

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, zhvilloi njët takim me Drejtuesin e Zyrës së NATO-s në Serbi, Brigadier Gjeneral, Z. Giampiero Romano

“OneRegionOneMarket”, ambasadori Canaj merr pjesë pjesë në Konferencën e 8-të Rajonale në Novi Sad

Të pranishëm ishin edhe ministrat e Tregëtisë e Ekonomisë, Presidentët e Dhomave të Tregëtisë e Industrisë të Rajonit të Ballkanit

Diplomacia ekonomike, ambasadori Canaj takim me CeO-n e spitalit elitar në Beograd

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, vizitë në një nga spitalet më elitare në Beograd, “Colic Hospital”,

Diplomacia kulturore, ambasadori Canaj takon drejtoren e “Artlink” në Serbi

Jankovic dy vite më parë ka organizuar koncerte artistike në Tiranë, në bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të Radio-Tiranës.

Zhvillimet në Ballkan, ambasadori Canaj takim me homologun e OSBE

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, priti në një takim pune Ambasadorin e OSBE-së, Jan Bratu.

Ambasadori Canaj takim me studentët shqiptarë në Universitetin Shtetëror të Beogradit

Ambasadori iu garantoi një bashkëpunim përherë dhe më kooperues me përfaqësinë diplomatike të vendit tonë në Serbi.