Mazniku: Bashkitë do të kenë dritaren e tyre digjitale për qytetarët

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku bëri të ditur se shumë shpejt edhe bashkitë do të kenë dritaren e tyre digjitale ku do të ofrojnë shërbimet për qytetarët e tyre.

UNDP Albania: Programi LNB po kontribuon në ngritjen e shërbimeve social

Programi LNB po kontribuon në ngritjen e shërbimeve sociale, në: Berat, Lushnjë, Dimal, Krujë, Shkodër, Vau i Dejës, Pogradec, Korçë dhe Devoll.

20 vite partneritet mes UNDP dhe BE, shumë projekte për përmirësimin e jetës së qytetarëve

UNDP Albania liston një sërë programesh e projektesh të rëndësishme, të cilat po realizohen në bashkëpunim të ngushtë me BE-në

Tiranë-Prishtinë, bashkëpunim ndërkufitar për kontrollin e armëve të vogla dhe të lehta

Zyrat e PNUD në Tiranë dhe Prishtinë prezantuan projektet për “Qasjen e integruar institucionale dhe rritjen e bashkëpunimit ndërkufitar në fushën e kontrollit të Armëve të Vogla dhe të Lehta”.

PNUD mbështet aksesin në shërbime të personave me aftësi të kufizuara

Forcimi i koordinimi shumë sektorial i ofruesve të shërbimeve në nivel lokal për t’i shërbyer më mirë komuniteteve në nevojë.

Aftësitë digjitale, UNDP Albania mbështet 4100 nxënës nga gjashtë bashki të vendit

Projekti CERS adresoi procesin e përmirësimit të sektorit të arsimit në Shqipëri, pas tërmetit të 26 nëntorit 2019

Forcimi i kapaciteteve mbrojtëse nga fatkeqësitë, AKMC marrëveshje me UNDP

Forcimi i Sistemit Kombëtar për menaxhimin e riskut nga fatkeqësitë, është në fokus të marrëveshjes së financimit të nënshkruar mes Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile dhe UNDP Albania.

Balla-Merino: Bashkëpunim kundër trafikimit të paligjshëm të armëve

Ministri i Brendshëm Taulant Balla priti Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së në Tiranë, Monica Merino.

Ndikimi i fjalës së mençur

Kjo fushatë ndërgjegjësimi në Shqipëri zbatohet nga zyrat lokale të UNFPA Albania dhe UNDP Albania.

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.