Koordinatori për Antikorrupsionin Global takon Dumanin: Mbështesim institucionet e drejtësisë

Koordinatori për Antikorrupsionin Global, Richard Nephew vizitoi sot Shqipërinë, ku zhvilloi takime me prokurorët e SPAK, si dhe përfaqësues të BKH-së, Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesit (ILDKPKI) dhe Agjencisë së Prokurimit Publik.

Diplomohen oficerët e Taskforcës kundër Antiterrorit, Hammond: Rritje e sigurisë së përbashkët

Një grup oficerësh, pjesë e strukturës së Operacioneve të Zhvillimit dhe Menaxhimit të Taskforcës për Ndihmën kundër Antiterrorit, u diplomuan pasi ndoqën një trajnim 10-ditor nga Programi ATA i Sigurisë Diplomatike të Departamentit të Shtetit të SHBA,

Wisner, vizitë në Bulqizë: USAID mbështet fuqizimin e komuniteteve vendore

I Ngarkuari me Punë i Ambasadës amerikane në Tiranë, David Wisner dhe stafi i ambasadës vizituan Bulqizën ku u takuan me ambientalistë të rinj nga Shoqata e Natyrës dhe Turizmit Bulqizë

Kontrolli i investimeve, Wisner: SHBA e angazhuar për të rritur sigurinë dhe begatinë në rajon

I Ngarkuari me Punë i Ambasadës amerikane në Tiranë, David Wisner foli në një tryezë të rrumbullakët mbi mekanizmat e kontrollit të investimeve, ku morën pjesë deputetët Eduard Shalsi dhe Jorida Tabaku, si dhe përfaqësues nga Programi për Zhvillimin e Ligjit Tregtar (CLDP), Programi për Kontrollin e Eksporteve dhe Sigurinë Kufitare (EXBS) dhe Byroja e Departamentit të Shtetit për Çështjet Ekonomike.

Wisner në shkollën “Holberton”: Po trajnon gjeneratën e ardhshme të profesionistëve të IT

I Ngarkuari me Punë David Wisner u takua me studentë, ish-studentë dhe drejtues të shkollës së shkencave kompjuterike “Holberton”

Wisner: Investimet do të afrojnë më shumë Shqipërinë me SHBA

I Ngarkuari me punë në Ambasadën Amerikane, Davis Wisner ka theksuar rëndësinë e stabilitetit, parashikueshmërinë, veçanërisht në taksa dhe mjedisin rregullator, për të nxitur më tej investimet e huaja amerikane në Shqipëri.

Wisner në Kukës: Presim përparim për hidrocentralin e Skavicës

I Ngarkuari me Punë në ambasadën e SHBA-ve në Tiranë, David Wisner dhe stafi i ambasadës vizituan sot Kukësin

Dita e Europës, ambasada amerikane: Të përkushtuar ndaj vlerave të përbashkëta

Ambasada e SHBA-së në Tiranë uroi sot Ditën e Europës, ndërsa siguroi se SHBA qëndron e përkushtuar në mbështetjen ndaj vlerave të përbashkëta demokratike dhe prosperitetit të ndërsjellë.

Projektrezoluta e PS, ambasada e SHBA: Propozim premtues

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka reaguar sot lidhur me draftrezolutën e paraqitur një ditë më parë nga Kryeministri Edi Rama për qeverisjen e mirë dhe antikorrupsionin si dhe ftesën që i bëri opozitës për ta votuar në Kuvend.

Inaugurohet Qendra Kombëtare e Pritjes për Viktimat e Trafikimit

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Albana Koçiu, së bashku me Të ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA, David Wisner, morën pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Qendrës Kombëtare të Pritjes për Viktimat e Trafikimit