Laboratori i parë “Culture and Creativity for the Western Balkans

“Culture and Creativity for the Western Balkans” (CC4WBs) është një projekt i financuar nga Bashkimi Europian

Gonxhja-McCluney: Diskutime për zhvillimin ekonomik, kulturor dhe inovativ

Ministri Gonxhja zhvilloi një takim me Koordinatoren e Përhershme të OKB në Shqipëri, Fiona McCluney

United Nations Albania rikonfirmon mbështetjen ndaj Ministrisë së Shëndetësisë

Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, Fiona McCluney, u takua me Ministren e re të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu

Dita e OKB, larmi aktivitetesh në Tiranë

Një sërë aktivitetesh janë organizuar ditën e sotme në sheshin “Skënderbej”, në kuadër të Ditës së Kombeve të Bashkuara dhe Javës Kulturore të OKB-së

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.

Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara, nga bashkëbisedimet tek ekspozitat

Java Kulturore e Kombeve të Bashkuara vjen me plot aktivitete, në datat 23-25 tetor 2024.

Java e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri 2023

Programi i planifikuar për Javën e OKB-së në Shqipëri.

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së 2023: Momenti i angazhimeve vendimtare për një të ardhme më të mirë

Fiona McCluney – Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, intervistuar nga Redaktori Diplomatik i Albanian Daily News, z. Genc Mlloja.

Begaj do të marrë pjesë në debatin e 78-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së

Presidenti Begaj priti sot Koordinatoren Rezidente të Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, Fiona McCluney

Drejtuesja Rajonale e Kombeve të Bashkuara viziton Shqipërinë

Gwi-Yeop Son zhvilloi një vizitë tre ditore në Shqipëri në shkurt 2023.