Gëzuar ditëlindjen babai im i dashur!

Ndihem i privilegjuar dhe tepër krenar për babain tim, mësuesin tim, artistin tim, këshilluesin tim dhe heroin tim

Ermir Dizdari, magjia e dirigjimit!

80-vjetori i dirigjentit të madh durrsak, emblemës së pentagramit

Gëzuar mami Egla!

Mëngjesi vjen me ëndrra të çuditshme, sa herë që është ditëlindja e nënës sime

Pashkë të bardha dhe të mbara miq!

Në këtë ditë kuptimplote të Ringjalljes së Krishtit, përcjell urimet për të gjithë besimtarët katolikë

Bujar Ramaj, vlonjati me pasaportë përmetare

Me rastin e 70-vjetorit – Ushtarak model. I këndshëm në bisedë. Demokrat në shpirt.

Ing. Sabri Shabanit, “Dajo” edhe 100!

Të shkruaj portretin e Ing. Sabri Shabanit – në përvjetorin e ditëlindjes së tij – kënaqësia më e madhe.

Ramadan Kamberi, “Kapiteni” i Përmetit!

Një nga emrat më të spikatur përmetarë: Mësues model. Drejtues shembullor. Futbollist i shquar i “24 Majit”

Herzog telefonon Begajn: Gëzuar Ramazanin besimtarëve muslimanë të Shqipërisë!

Presidenti i Izraelit, Isaac Herzog, zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Shqipërisë, Bajram Begaj

Zana Karafili, “Zonja e Madhe” e Përmetit!

Me rastin e 75-vjetorit të lindjes së një prej “Zonjave” të mëdha përmetare.

Anesti Jançe, “Syri i Madh” i Përmetit

Me rastin e 65-vjetorit të lindjes së “fotografit zyrtar” të rrethit të Përmetit