Malësi e Madhe, panairi “Art dhe Zeje 2024″, mundësi për talentet e reja

Panairi u organizua në kuadër të Programi Kombëtar “Art, Zeje, Sport” që ka për qëllim inkurajimin e mësimit të punimeve të artit dhe atyre artizanale përmes veprimtarive praktike

Panair për të rinjtë në Berat, Muzhaqi: Mundësi trajnimi dhe punësimi

Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, organizoi ditën e sotme në Berat Panairin e Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Prishtinë, Shqipëria prezanton potencialet e saj

Është çelur Edicioni i tretë i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit në Prishtinë, i cili po.

Panairi i Librit në Lajpcig, stenda e Shqipërisë tërheq vëmendjen e lexuesve të huaj

Në ceremoninë e hapjes së stendës shqiptare ishin të pranishëm ambasadorja e Shqipërisë në Gjermani, Adia Sakiqi, ambasadori i Kosovës, Faruk Ajeti, ambasadori i Maqedonisë së Veriut, Ylber Sela.

Panairet lokale, MBZHR mbështetje përfaqësimit të grave të angazhuara në agrobiznes

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj zhvilloi një takim me tre përfaqësuese të Dhomës Ekonomike të Gruas.

Produktet shqiptare mes 558 stendave në Panairin e tekstilit në Stamboll, Ibrahimaj: Shqipëria ka potenciale të mëdha

Në Stamboll u mbaj Panairi i tekstilit dhe aksesorëve të tij, një nga panairet më të mëdhenj që organizohet, ku morën pjesë 558 stenda të cilat prezantuan produktet e tyre.

Ibrahimaj: 45 sipërmarrës shqiptarë në Panairin e Tekstileve të Stambollit

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj vizitoi Panairin e Tekstileve të Stambollit

Biznesi shqiptar i bimëve mjekësore në panairin “BIOFACH 2024”

Prodhimi organik është në fokusin e tyre dhe të gjithë bimët që tregtojnë janë të certifikuara sipas Standardit Organik Evropian.

Kumbaro: Viti turistik 2024, ‘i rezervuar’ deri tani në mbi 30% më shumë se një vit më parë

Mbi 400 takime mes bizneseve gjatë 2 ditëve të panairit, premtojnë eksperienca më të suksesshme për vitin turistik 2024,

Shqipëria në panairin e turizmit “Fitur” në Madrid”, Rama: Oaz i parajsave të vogla dhe mikpritjes shpirtërore

Shqipëria nis promovimin ndërkombëtar si një destinacion unik turistik me pjesëmarrjen në panairin gjigand të turizmit “FITUR Madrid” nga 24 deri më 28 janar