Mozaikët e Dr. Myftar Cubit, kur aktorët luajnë përmes gurëve

REPORTAZH nga ekspozita në mozaik e Dr. Myftar Cubi: “Aktorët shqiptarë ndër vite”

Sali Shijaku, legjenda e pavdekshme e artit!

REPORTAZH nga Galeria “Sali Shijaku”, me rastin e 1-vjetorit të ndarjes nga jeta të piktorit të madh

Ali Oseku, “E gjithë drita që nuk mund të shohim”!

REPORTAZH nga ekspozita “All light we cannot see” e piktorit modernist Ali Oseku

“Kalldrëme me Ngjyra”, Klajdi Karati zbukuron me art Kalanë e Tiranës

REPORTAZH – Peneleta dinamike. Harmoni ngjyrash. Kompozime të bukura. Portrete të arrira

Edi Hila, piktori brilant i “Përvojave të jetuara”

REPORTAZH – Në ekspozitën “Territore të përvojave të jetuara” të Edi Hilës të hapur në COD

Tirana,”kryeqyteti” i muraleve!

REPORTAZH – Tirana është shndërruar në një qytet kozmopolit arti

“Ukraina e Pathyeshme” – Një ditë në Ekspozitën Bamirëse të Artit në COD

27 piktura, të realizuara nga fëmijë ukrainas janë ekspozuar në COD / 15-29 qershor

“Ekspozita 17”, 17 misionarë të artit te Galeria “Oda” në Shkodër

N’Odën e vogël t’Shkodrës së madhe, në “Ekspozita 17”, aty ku ndigjohet e zashme thirrja e shpirtit krijus

Maximiliano Bagnasco, piktori që bëri të pavdekshëm Lionel Mesin në Tiranë

Mediat e mëdha ndërkombëtare shkruajnë për Leo Mesin e pikturuar nga muralisti argjentinas

“Harabel” në “Rezidencën me Dyer të Hapura” të Ambasadorit të Italisë

Në Rezidencën e Ambasadorit Fabrizio Bucci u prezantuan veprat e Artan Shabanit, Ledia Kostandinit, Adrian Çenes dhe Helidon Xhixhës.