Shqipëria, përmirësim të kuadrit ligjor për mbrojtjen e të drejtave të pakicave

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani takoi në Hagë, Komisionerin e Lartë për Pakicat Kombëtare, Kairat Abdrakhmanov.

Dita Ndërkombëtare e Romëve, Veliaj: Aktivitete të larmishme nga 7 deri në 9 prill

Kryetari i bashkisë së Tiranës fton të gjithë t’i bashkohen festës, që do të jetë në 4 vendndodhje të ndryshme: sheshi “Bukuresht”, Qendra e Artit “Agimi”, Europe House dhe Kinema “Millenium”.

Trembëdhjetë vjet “Ilinden”

Trembëdhjetë vjet më parë, më 1 mars 2011 doli numri i parë i gazetës maqedonase “Ilinden”.

Pesëmbëdhjetë vjet nga themelimi i shoqatës maqedonase “Ilinden” -Tiranë

Shoqata maqedonase “Ilinden”- Tiranë është themeluar më 6 shkurt 2009

Shoqata “Ilinden” i dhuron Kuvendit albumin fotografik me veshjet kombëtare të pakicës kombëtare maqedonase në Shqipëri

Gjithashtu, i dorëzoi Bibliotekës së Kuvendit broshurën e grupit të punës së minoriteteve sllave pranë FUEN dhe gazetën ” Ilinden”

Integrimi i komunitetit rom dhe egjiptian, Veliaj: Tirana, histori suksesi

Projekti “Inclusive EduJobs” është një nismë 3-vjeçare e drejtuar nga Fondacioni Shoqëri e Hapur, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Qendrën për Veprim Social dhe Inovacion, e financuar nga Bashkimi Europian.

Rama: Minoriteti grek në Shqipëri, thesar i kulturës sonë të bashkëjetesës

Kryeministri intervistë për televizionin publik grek “ERT News”

Kur vetmohimi dhe humanizmi përbëjnë domethënien e një populli!

Jeta është e mbushur me festa. Vend nderi zë edhe 13 korriku, “Dita e sovranitetit” për popullin mik malazez

Suksesi i Javës së Kulturës të Malit të Zi në Shqipëri, afroi më shumë dy popujt tanë

Marrëdhëniet midis dy vendeve tona vazhdojnë të jenë shembull në një Ballkan të trazuar

Pakicat kombëtare, Beziani takim me drejtoreshën e Agjencisë për Bullgarët Jashtë Vendit

Në takim merte pjesë edhe ambasadori i Bullgarisë në Shqipëri, Ivaylo Kirov