Shoqata “Miqtë e Bullgarisë”, urë e bukur miqësie midis popullit shqiptar dhe bullgar

Shoqata “Miqtë e Bullgarisë” e ka zanafillën e saj në vitin 1988. Kryetari i saj i parë ishte Prof.Dr. Llukan Tase

Faleminderit Zan Rragami!

Federata Pan-Shqiptare e Amerikës VATRA, nderoi legjendën e futbollit shqiptar Ramazan Rragami, në 1-vjetorin e ndarjes nga jeta