Telegrami i rrallë i presidentit amerikan Woodrow Wilson për Shqipërinë

Presidenti Wilson trembej se pas ikjes së tij nga Parisi, Shqipëria do të copëtohej

Sali Butka, kapedani i Kolonjës që uli në gjunjë gjeneralët dhe diplomatët francezë

Historia e Plakut të Butkës, kolonjarit trim dhe simpatik, e kthyer në legjendë, por tashmë e lënë fare në harresë

Erald Kapri: Filantropia, ana e panjohur e Ahmet Zogut!

Studiuesi i njohur, Erald Kapri, shkruan se një anë e panjohur e Ahmet Zogut është filantropia

Shqipëri-Izrael, një historik i marrëdhënieve diplomatike

Shqipëria e ka njohur Izraelin, më 16 prill 1949. Më 19 gusht 1991 u vendosën marrëdhëniet diplomatike.

Dafina Berisha, studentja shqiptare që synon Bundestagun

Dafina Berisha, 21-vjeçarja nga Kosova dëshiron të bëhet e para shqiptare në Bundestagun gjerman.