Pasztory: SPAK, gatishmëri dhe aftësi për të hetuar korrupsionin

Kryetarja në Detyrë e Prezencës së OSBE-së, Clarisse Pasztory: Kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar në Shqipëri.

OSBE, trajnim për ngritjen e kapaciteteve të Policisë së Shteti

Departamenti për Kërcënimet Ndërkombëtare i Sekretariatit të OSBE-së dhe Prezenca e OSBE-së në Shqipëri i dhanë Policisë së Shtetit licenca shtesë të softuerit për analizën e krimit

Reforma zgjedhore, Gjiknuri dhe Alibeaj takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR

Bashkëkryetarët e Komisionit të Reformës Zgjedhore, Damian Gjiknuri dhe Enkelejd Alibeaj zhvilluan sot një takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR.

OSBE takim me drejtuesen e Shërbimit të Monitorimit të Institucioneve të Pavarura

Prezenca e OSBE në Shqipëri priti në takim drejtuesen e Shërbimit të Monitorimit të Institucioneve të Pavarura Kuvendi i Shqipërisë, Alkida Llakaj dhe stafin e këtij shërbimi.

OSBE, mbështetje gjithëpërfshirëse për Gjykatën Kushtetuese

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj priti kreun në detyrë të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Clarisse Pasztory

Celibashi me kryetaren e misionit të OSBE-së: Plotësim i rekomandimeve për zgjedhjet

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi priti sot në një takim kryetaren në detyrë e Prezencës së OSBE-së, ambasadoren Clarisse Pasztory.

Nikolla pret Ambasadoren në detyrë të OSBE, Clarisse Pasztory

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, u takua sot me Ambasadoren në detyrë të OSBE, Clarisse Pasztory.

OSBE/ODIHR-i vlerëson angazhimin e ripërtërirë për reformën zgjedhore në Shqipëri

Zyra e OSBE-së për Institucione Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut (OSBE/ODIHR), me qendër në Varshavë, publikoi një deklaratë për shtyp lidhur me reformën zgjedhore në Shqipëri.

Alibeaj takon Pasztory: Reforma Zgjedhore duhet të jetë gjithëpërfshirëse dhe transparente

Në cilësinë e bashkëkryetarit të Komisionit të Posaçëm për Reformën Zgjedhore, Alibeaj shprehu konsideratën për mbështetjen permanente të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri

OSBE: Mbështesim forcimin e shtetit të së drejtës në Shqipëri

Prezenca e OSBE në Tiranë do të vazhdojë mbështetjen për konsolidimin e mëtejshëm të marrëdhënieve mes Gjykatës Kushtetuese dhe asaj të Lartë, për të forcuar shtetin e së drejtës në Shqipëri.