Silvi Merdani: Janar-gusht, 640 mijë vizitorë në Berat

Turistët e shumtë kanë mbushur rrugicat dhe kalanë e qytetit të Beratit këtë sezon veror dhe sidomos në këto ditë të fundit të gushtit.

Demo: Binjakëzim ndërmjet Beratit dhe Rossanos

Kryetari i Bashkisë së Beratit, Ervin Demo, së bashku me Ministren e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Frida Krifca, vizituan Bashkinë Rossano, në Itali

Zgjedhjet Vendore, Ervin Demo fiton Bashkinë Berat

Sipas rezultateve nga KQZ, Ervin Demo ka marrë 16580 vota, ose 61.47%.

Zgjedhjet vendore të 14 majit – 61 bashki, 1603 këshilltarë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi, publikoi numrin e këshilltarëve për 61 bashkitë e vendit.