Negociatat e pranimit në BE, Dhuka: Brenda muajit përfundon shqyrtimi analitik i legjislacionit

Ministrja e Shtetit dhe Kryenegociatorja për Integrimin në Bashkimin Europian, Majlinda Dhuka, prezantoi sot në Komisionin për Çështjet Europiane, pr/buxhetin 2024 për integrimin europian.

Dhuka: Anëtarësimi në BE, Shqipëria ka përmbyllur 27 kapituj nga 36

Negociatat me BE-në, Dhuka: Jemi në një proces transformues për të arritur rezultatet e dëshiruara