Ambasadorja Halimi, takim me ministrin polak për njohjen e sigurimeve shoqërore mes dy vendeve

Ambasadorja e Shqipërisë në Poloni, Mimoza Halimi zhvilloi një takim me zv/ministrin për Familjen, Punën dhe Politiken Sociale të Polonisë, Sebastian Gajewski.