Ambasadori Japelj takim me Ambasadorin e ri të Shqipërisë në Slloveni, Oljan Kanushi

Gjatë takimit u theksuan marrëdhëniet e shkëlqyera mes Sllovenisë dhe Shqipërisë

Diplomacia ekonomike, ambasadori Qazimi takon ministrin e Ekonomisë së Sllovenisë

Ambasadori i Shqipërisë në Slloveni, Pëllumb Qazimi, zhvilloi një takim Ministrin e Ekonomisë, Turizmit dhe Sportit të Sllovenisë, Matjaž Han.

Ambasadori Qazimi pret skenografin slloven Kajetan Čop dhe shkrimtaren shqiptare Arjeta Ahmeti

Promovim i bashkëpunimit dypalësh Shqipëri-Slloveni në fushën e artit dhe kulturës.