Forcimi i bashkëpunimit mes FSHF e Katarit, Presidenti Duka pret në takim Ambasadorin Ali bin Hamad Al-Marri

Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka priti sot në një takim pune Ambasadorin e Katarit, z. Ali bin Hamad Al-Marri dhe Konsullen e Katarit në Tiranë, znj. Nada A. Rahman S.A Al Hashimi.