Shqipëria në Bienalen e Venecias me veprën e artistes Iva Lulashi, “Love as a Glass of Water”

Pavijoni i Shqipërisë përfaqësohet nga artistja shqiptare Iva Lulashi, me projektin “Love as a Glass of Water”, mundësuar nga Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit.

Kumbaro në Athinë, takim me ministra të Greqisë

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro gjatë pjesëmarrjes në Konferencën ndërkombëtare “Oqeani ynë”, në Athinë zhvilloi takime me disa ministra të Greqisë.

Gonxhja: Paketë “one stop shop” për emigrantët, program i ri “investo në tokën tande” për turizmin malor

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja bëri publik programin e ri të qeverisë, për zhvillimin e turizmit malor n

Balluku: Katër aeroporte dhe korridoret rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit

Ministrja: Parashikojmë mbi 14 milionë turistë për vitin 2024

Balluku, Denaj dhe Kumbaro në Suç të Klosit: Mbështetje për bashkimin e fermerëve

Me mbështetjen edhe të Dioqezës Rrëshen fermerët kanë kultivuar një sipërfaqe prej afro 4 hektarësh me vreshtari.

Instalacioni “Terminali për Tiranën”, Gonxhja: Tregues i zhvillimit ndërkulturor

“Terminal për Tiranën” është instalacioni artistik unik, i vendosur në hyrje të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, nga artistja polake Karolina Halatek

Balluku: Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës, gati pranverën e ardhshme

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Vlorës po punohet me ritme të shpejta

Balluku me investitorët e huaj: Shqipëria, deri në vitin 2030, vend eksportues neto i energjisë

Balluku: Shqipëria është një vend atraktiv për sa i përket frymës së biznesit dhe investimeve

Ekonomia dhe energjetika, bisedime të nivelit të lartë në Baku

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Baku, Azerbajxhan, në krye të një delegacioni të nivelit të lartë

Linjë kabllore direkte nënujore me Egjiptin, Balluku: Shqipëria, nyjë e ndërlidhjes ndërkontinentale

Nënshkruet marrëveshja e mirëkuptimit për ndërtimin e një linje kabllore direkte nënujore midis Shqipërisë dhe Egjiptit.