Tropoja çel sezonin turistik

Bashkia e Tropojës ka çelur sezonin turistik për këtë vit duke hapur dyert e mikpritjes për të gjithë turistët vendas dhe të huaj.

Berisha: Ndryshimi në 14 maj do të jetë shpëtimi i Hasit

Kryetari i Komisionit të Rithemelimit në PD, Sali Berisha zhvilloi një takim elektoral në Has

Përse Safet Gjici e meriton të jetë Qytetari i Parë i Kukësit!

Safet Gjici solli progres në Bashkinë Kukës, ndryshime dhe risi të mëdha për të ecur përpara .

Gjici: Më shumë investime për Kukësin

Kryetari i bashkisë së Kukësit, Safet Gjici ka zhvilluar një takim në fshatin Mamëz.

Zgjedhjet vendore të 14 majit – 61 bashki, 1603 këshilltarë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi, publikoi numrin e këshilltarëve për 61 bashkitë e vendit.