Letra e Skënderbeut për popullin shqiptar

Porosia ime e fundit për ju sot ka të baj me atdhedashuninë. Duajeni atdheun or shqyptar t’mir.

Kur karikatori i klikimeve vret më shumë se ai i pistoletës!

Mediat duhet të respektojnë dinjitetin dhe privatësinë e viktimës dhe familjeve të tij

Dhjetë arsye pse nuk duhen ftuar palaçot në televizion

Madje as për të qeshur nuk bëjnë aq shumë sepse kufiri mes komikes dhe tragjikes është neveria.

Gazetari ideal!

Një gazetar ideal është i gatshëm t’i thotë të vërtetën pushtetit

Largimi Kiarës, shenjë e kiametit!

Sipas njoftimeve më të fundit, largimi Kiarës ka demoralizuar edhe trupat ukrainase në front!

Po sikur të mos jetonim në demokraci?

Sa me fat jemi që jetojmë në demokraci! O sa me fat për besë!..

Një në tre shqiptarë…

(Blogu i gazetarit të njohur Lutfi Dervishi)

Përpara me marsh indietro!

Kemi 30 vjet që themi: “E duam Shqipërinë si gjithë Europa” dhe herë i ngjajmë breshkës që ecën mbrapsht dhe herë lepurit që vrapon në drejtim të kundërt.

Plani Franko – Gjerman për normalizimin e marrëdhënieve mes Tiranës dhe Prishtinës

Në përputhje me Kartën e OKB-së, palët do të zgjidhin të gjitha mosmarrëveshjet ndërmjet tyre vetëm me mjete paqësore

Mjellma në Republikën e Propagandistanit!

Të entuziasmuar nga fotot e mjellmave njerëzit lanë çdo punë tjetër. Një dalldi hareja ngërtheu Propagandistanin.