Veprat e piktorëve ekspozohen në galerinë “Edward Lear” në Berat

Kjo ekspozitë do të qëndrojë e hapur deri në 21 janar 2024 në qytetin e një mbi një dritareve.

Me përjetësinë e artit shqiptar, Naxhi Bakalli!

Vizita e parë në Galerinë time për vitin 2024 ishte e simbolit të artit, “Mjeshtrit të Madh”, Naxhi Bakalli

Ekspozita imersive në Galerinë e Arteve Digjitale në Korçë, Margariti: Prekni nga afër engjëj dhe shenjtorë

Galeria e Arteve Digjitale (GAD) do të ofrojë përmes kësaj ekspozite unike, një eksperiencë të pazakontë, në prag festash.

“Art Muzeum Selami”, muzeu i parë privat i artit në Vlorë

Një lavdërim sipëror i takon ideatorit dhe realizuesit të këtij muzeu, Shkëlqim Selamit

Lefter Çeko: Galeria e Sarandës, një muze i kronologjisë së artit

Veprat e rreth 60 autorëve përcjellin frymën e kohës kur janë krijuar

Një ditë mes qindra fotove në Ekspozitën “START” në Galerinë FAB

Ekspozita “Start” është hapur në Galerinë e Akademisë së Arteve të Bukura në kryeqytet

“Allow Colors”, Dritan Çelaj surprizon botën e artit në Shqipëri!

I mirënjohur në vend si sipërmarrës i suksesshëm, Dritan Çelaj befason artdashësit me ekspozitën e tij.