Denaj takon Peleg: Bashkëpunim Shqipëri-Izrael në fushën e bujqësisë

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj priti Galit Peleg, ambasadore e Izraelit në Shqipëri.

Si u mor vendimi për hapjen e Ambasadës Izraelite në Shqipëri në 2012!

David Cohen është ambasadori i parë rezident i Izraelit në Shqipëri, nga 2012-2015.

Ambasadorja Peleg: Gëzuar Muajin e Ramazanit!

Ambasadorja e Izraelit në Shqipëri, Galit Peleg, vizitoi Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve