Kuvendi miraton dekretet, Igli Hasani ministër i Jashtëm

Kuvendi votoi me shumicë votash dekretet e Presidentit për shkarkim dhe emërim të disa ministrave.

Kampionati botëror në Izrael, Kushi pret katër notarët që do të përfaqësojnë Shqipërinë

Shqipëria do të përfaqësohet në Kampionatin Botëror të Notit në Izrael nga katër notarë të rinj talentuar.

Kushi firmos Memorandumin e Mirëkuptimit me British Council: Sjell bashkëpunim më të ngushtë edhe në arsimin e lartë

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi nënshkroi sot Memorandumin e Mirëkuptimit me British Council për thellimin e bashkëpunimit në fushën e arsimit.

Kushi pret zv/ministren e Arsimit të Turqisë: Forcim i mëtejshëm i bashkëpunimit

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi priti sot në një takim zëvendësministren e Arsimit të Turqisë, Celile Eren Ökten.

Kushi-Mogherini, marrëveshje për pjesëmarrjen e Shqipërisë në Kolegjin e Evropës

Ministria e Arsimit dhe Sportit nënshkroi sot një Memorandum Mirëkuptimi me Kolegjin e Evropës për përfaqësimin e Shqipërisë në Këshillin Administrativ.