Veliaj me përfaqësuesin e UNICEF Albania: Të çojmë përpara axhendën për fëmijët dhe të rinjtë

Kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj priti në një takim përfaqësuesi i UNICEF Albania, Murat Sahin.

Koçiu takim me drejtuesin e ri të UNICEF: Në fokus, vaksinimi i popullatës

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu ka pritur në takim drejtuesin e ri të UNICEF në Shqipëri, Murat Sahin.

Climathon Tirana: “Mendo Globalisht, Vepro Lokalisht”

UNICEF ALBANIA: Le të kemi ëndërra të mëdha dhe ta bëjmë Tiranën edhe më të gjelbër!

Java e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri 2023

Programi i planifikuar për Javën e OKB-së në Shqipëri.

UNICEF Albania: Përfitimi i bizneseve nga shkollat e formimit profesional

Kjo nismë është pjesë e programit QËNDRO të financuar nga qeveria italiane,