Kontakt

Portali Tiranadiplomat.com është një vitrinë e lajmit diplomatik në Shqipëri dhe zhvillimeve nga bota në fushën e diplomacisë dhe gjeopolitikës.

Botues: Dash Frashëri
Cel: 00 355 69 217 9253
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]

Na ndiqni edhe në rrjetet sociale:

https://www.facebook.com/tiranadiplomat

www.twitter.com/tiranadiplomat

www.instagram/tiranadiplomat