Begaj takohet me përfaqësues të diasporës shqiptare në Nju Jork

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj përgjatë qëndrimit në Nju Jork u takua me përfaqësues të.

Begaj takon Biden: Miq dhe partnerë të bashkuar nga një aleancë vlerash

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj dhe Zonja e Parë Armanda Begaj zhvilluan sot një takim me Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden dhe Zonjën e Parë të SHBA, Jill Biden.

Zonja e Parë, Armanda Begaj, merr pjesë në ecjen simbolike “Tetori Rozë”

Zonja e Parë, Armanda Begaj, bashkëshortja e presidentit Bajram Begaj, ka marrë pjesë sot në aktivitetet e organizuara nga Shoqata Kristiane e Grave Shqiptare (YWCA) në Berat nën moton “Fjongo Rozë me kujton”