Gonxhja: Adresim i sfidave të transportit rrugor me modelet më të avancuara digjitale

Drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, Blendi Gonxhja mori pjesë në workshop-in e EU4LEA (Bashkimi Evropian për Zbatimin e Ligjit në Shqipëri).

“Le Raid des Baroudeurs”, Rama: Koleksionistët francezë të mjeteve historike vizitojnë Shqipërinë

Koleksionistët francezë të mjeteve historike “Le Raid des Baroudeurs” kanë vizituar Shqipërinë, në kuadër të një turi në 9 shtete të Evropës.

“TourAmical”, Rama: 600 të apasionuar me 265 mjete klasike nga Belgjika zbukuruan Tiranën

Kryeministri Edi Rama ndan në rrjetet sociale pamje nga turi ‘Tour Amical’, i cili zhvillon edicionin e 19-të të tij me destinacion Sofje – Prishtinë – Shkup – Tiranë – Budva – Dubrovnik.

RETRO Albania mirëpret turin e 19-të të TourAmical

600 të apasionuar me 265 mjete klasike, në parc-ferme tek Sheshi “Italia” (13-16 maj)

Tirana shndërrohet në kryeqytetin evropian të ‘Retro’

Eventi spektakolar “Retro Bazaar”, me koleksionin e mjeteve retro, që janë vendosur në sheshin “Skënderbej”, ka kthyer pas në kohë pamjen në qendrën e Tiranë

“Mercedes-Benz” dhe gjenialiteti i femrës!

“MERCEDES – BENZ” ja dedikon emrin nje vajze te vogel austriake (me origjine hebreje), Mercedes Jellinek.