Presidenti Begaj pranon Letër Kredencialet e Ambasadorit të Sulltanatit tё Omanit, Sayyid Nazar Aljulanda Majid Al-Said

Presidenti Begaj shprehu besimin për një impuls të ri të zhvillimit dhe promovimit të bashkëpunimit mes dy vendeve.