Simpozium shkencor ndërkombëtar “Marrëdhëniet shqiptaro-turke: E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja”

Simpoziumi është organizuar nga Fondacioni ALSAR, nën përkujdesjen e Ambasadës së Turqisë në Tiranë

Një vizitë emocionuese te Fondacioni “Alsar” – “Alternativa e së Ardhmes”

REPORTAZH – Fondacioni “Alternativa e së ardhmes” iu shtua shoqërisë civile shqiptare, më 21 shtator 2006

‘Orët e Shtëpisë’ , ditari i ndjenjave i Alban Balës

Doli nga shtypi vepra poetike me titull ‘Orët e Shtëpisë’ me autor Alban Bala. Botim i Fondacionit “ALSAR”

Fondacioni “Alsar” në ndihmë të personave me aftësi të kufizuar dhe invalidëve

Në kuadër të projektit “Solidaritet dhe ndihmë për personat me aftësi të kufizuara” u shpërndanë 50 karroca dhe 20 çifte patericash

Fondacioni “ALSAR” organizon Akademi Përkujtimore :”15 Korrik – Dita e Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar në Turqi”

Gjatë aktivitetit u shfaq edhe një film dokumentar për tentativën për grusht shteti në Türkiye.

15 korriku, Dita e Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar të Türkiye

Kryetari i Fondacionit ALSAR: Dështimi i puçit, lajm i mirë për të gjithë shqiptarët

Ambasadori turk: Ndihmat dhe mbështetja nga Türkiye për Shqipërinë do të vazhdojnë

Në aktivitetin e organizuar në Shkodër, u realizua shpërndarja e karrocave me rrota, patericave dhe pajisjeve të tjera ndihmëse për personat me aftësi të kufizuara, pjesë e Shoqatës së Invalidëve Para dhe Tetraplegjikë të Shqipërisë-Dega Shkodër