“Croatian Airlines” nis fluturimet direkte me Tiranën

Ambasadori i Shqipërisë në Kroaci, Riza Poda zhvilloi një takim pune me Presidentin dhe CEO-n e Croatian Airlines, Jasmin Bajic.

Ambasadori Poda takon Ministrin e Shëndetësisë së Kroacisë, Vili Beros

Ambasadori i Shqipërisë në Kroaci, Riza Poda zhvilloi një takim pune me Ministrin e Shendetesise së Kroacisë, Vili Beros